God morgon

Tjoho, sorry för dålig uppdatering. Har liksom haft fullt upp. Är hos P, och vi har typ gått upp precis. Alldeles för sent, I know.. men skönt att sova ut. Det behövde vi, blev ganska sent igår, har ingen aning om när vi gick och la oss. Idag är det chill som gäller ialf, ha det!

Det gör ont

Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl, och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl. Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.


Snälla gör mig glad igen? Låt mig få vara lycklig.

Nya bilder

Har varit ute och fotograferat lite idag igen. Finns mycket fint att ta kort på nu när det är så mycket snö. Här är några utav alla bilder jag tog. Synpunkter? :)


Is2 Is


Kyla

Jag fryser, det är så kallt utan dig vid min sida, så tomt och så jävla ödsligt. Det är mörkt, det enda lilla ljus, det enda lilla hopp jag hade är som bortblåst. Jag önskar att jag kunde vara arg istället för ledsen, men det går inte. Det gör för ont för att inte gråta.

Idag skulle det varit 1 år & 1 månad

... men det är det inte. Kärlek gör så in i helvetes jävla ont. Jag ska aldrig ge hela mitt hjärta till någon igen, det slutar bara med att man får tillbaka det krossat.

Vinterbilder

Att fotografera är ett av mina stora intressen. Var ute lite och fotade förut, tänkte passa på medan snön låg kvar, blev väl relativt nöjd med bilderna men det känns ändå sådär, har liksom noll inspiration nu för tiden. Lite tråkigt.. men men, så är det. Nu ska jag ialf sova, bjuder på ett par bilder också!



Snö  image6

ZzZzZzz

Det verkar inte spela någon roll när jag går och lägger mig på kvällen, jag är ändå lika trött på morgonen. Igår la jag mig klockan TIO. Gick upp halv elva idag, alltså sovit i över tolv timmar.. och jag är fortfarande lika trött som alltid. Jobbigt värre.

Har förövrigt varit ute och skottat hela infarten idag. Snön är sådär äckligt blöt, så den är hur tung som helst. Känns som att jag tog i lite väl mycket förut, mina ben och armar känns typ som spagetti. Haha, kanske dags för att sova middag en stund? ;)

Sötsug

Just nu känner jag för att smälla i mig en stor fet bakelse, eller något i den stilen. Är jävligt hungrig, och när jag blir det så känner jag nästan aldrig för mat... utan kakor och bullar. Too bad. Aja, ska väl inte vara otacksam när mamma står och lagat mat.


Cupcakes
Cupcakes som jag bakade förra veckan.
En sådan hade inte suttit helt fel nu ;)

Tjuvlyssnat

Kille ~23 (räcker fram 500-lapp): Tja, kan du växla den här till hundralappar?
Kassörskan ~20: Nej, tyvärr, jag har knappt nån växel alls... Men du kanske kan gå till McDonalds och växla?
Killen tar upp en Läkerol och lägger på disken.
Killen: Då tar jag den här.
Kassörskan: Gud vad taskigt.
Killen (triumferande): Life's a bitch.
Kassörskan mumlar och tar emot femhundringen.
Kassörskan: Det blir tio kronor. Då får du fyra hundralappar och nio tio-kronor tillbaka.
Killen: Men vad fan!
Kassörskan: Life's a bitch.


Lite roande såhär på kvällskvisten ;) Tjuvlyssnat is the shit.

Vadå dygnsrytm?

Jag har en förmåga att vända på dygnet alldeles för ofta. Shame on me. Vet faktiskt inte varför det blir så, men man sitter och grejar med något framför datorn, och så helt plötsligt kollar man på klockan, och då är den alltid alldeles för mycket! Någon som känner igen sig? ;) Yeye, nu ska jag hoppa i säng och försöka sova ialf. Godnatt.


Typ hej, eller något...

Ja, då var det även dags för mig att skaffa en blogg. Efter ett par års intensivt läsande av andras bloggar så kände jag för att pröva på det själv.. och om det är någon som är bra på bloggdesign och har lust att hjälpa mig med min border, så säg till! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0