God morgon

Idag är jag hemma från skolan. Har mått illa konstant sedan igår. Då trodde jag att det berodde på att jag var bakis, men när jag fortfarande mår illa så borde det ju vara något annat. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Aja, känner mig ialf lite bättre än vad jag gjorde imorse så det borde ju vara ett bra tecken.

Det har varit en bra helg ialf. Saras fest var lyckad och vi hade jätte roligt. Nu ska jag lägga mig och glo på tv. Later

Ny mobil

Idag har jag varit och köpt en ny mobil. Det var verkligen välbehövligt. Min gamla var otroligt sliten. Det blev en rosa Sony Ericsson w580i. Den var dock slut för tillfället så jag får inte hem den förrän i mitten av nästa vecka.



Mobil

Fin va? :)


Mörker

Jag vet inte vad jag ska göra. Det svarta hålet äter upp mig. Mörka tankar. Jag hatar ensamma kvällar. Känslor blir som starkast då, och gamla minnen dyker upp. Bördan blir för tung för att bära och det gör ont. Så himla, himla... ont.


<3

Körsbärsträd är bland det vackraste jag vet. Tog bilderna lite snabbt efter skolan. Är förövrigt hur trött som helst och dåligt mår jag också. Skulle bara vilja lägga mig ner och dö typ, men nej :( Jag måste sätta mig och plugga språkhistoria, känns väldigt motiverande måste jag säga.


image33

image34

Onödig lektion

Sitter just nu i skolan och har webbdesign igen. Har som vanligt typ ingenting att göra då jag redan är färdig, så det blir till att försöka fördriva tiden bara. Efter skolan ska jag in till stan och shoppa lite födelsedagspresenter. Känns som att halva min bekantskapskrets fyller år i april! Aja, nu ska jag jobba lite, eller försöka ialf ;)

Sjuk?

Jag är skittrött och klockan är bara nio. Jag fryser, har ont i huvudet, är yr och mår illa. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Det kommer alltid lika olägligt. Aja, får väl se hur det blir. Vad gör ni ikväll? Själv har jag tråååkigt. Sitter och väntar på att P ska komma hit igen. Han är ute med sin släkt någonstans... Yeye, nu ska jag se lite på tv och surpla i mig resten av min powerking, får hoppas att den gör mig lite piggare.

Ändrad design

Sådär ja, har ändrat designen lite. Är inte nöjd, men det är liite bättre än det förra ialf. Kände att det var lite för mycket rosa. Kan dock fortfarande inte få ordning på min header, störande. Får ta tag i det en annan dag, är för trött nu. Aja, åsikter om den lilla ändringen? Blev det bättre eller sämre?

Namnlöst

Jaa, dedär med att komma på rubriker till inläggen är sannerligen inte min grej, så vi kör på namnlöst idag ^^ Kom in för en stund sedan. Var ute och fotograferade och gick en promenad med mamma. Kände mig nästan tvingad att gå ut lite när det är så himla varmt och soligt. Riktigt vårväder! Får hoppas att det stannar kvar bara.


image28

image30

Dålig på att uppdatera

Ibland har man inspiration till att skriva, ibland inte. Dessa dagar har jag haft det sistnämda. Well well, nu är jag tillbaka i alla fall. Sitter här med fetaste mensvärken och vet inte vad jag ska hitta på. Att lägga mig är uteslutet då jag har alldeles för ont för att ligga stilla. Ja, det är ett helvete... Ska underhålla mig med att läsa lite bloggar istället.

Back to reality

Nu är jag hemma igen, tyvärr. Ångesten äter upp mig inifrån och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag orkar inte!

Cyanide and happiness


image26
image27

Jag älskar dessa serier alltså! Perfekt när man behöver muntras upp lite ;)

Besöksrekord

Kom precis hem, har varit på utvecklingssamtal. Gick faktiskt ganska bra. Var typ lite smått oroad över att få indraget studiebidrag med tanke på hur mycket frånvaro jag haft, men det var tydligen ingen fara sa dom så det känns ju bra. Nu ska ta och duscha så har jag det gjort innan Top Model börjar. Någon mer som kollar förresten? Vem tycker ni ska vinna? :)


image23
Det har varit besöksrekord i min lilla blogg här idag också. 10 unika besökare ;) Hahah, aja det går sakta men säkert uppåt ialf!

Make me happy

I april förra året var jag lycklig. Mitt liv hade ordnat upp sig, det var bra i skolan osv och jag var relativt glad. Det känns så tragiskt att jag nu, ett år senare sitter här och är precis lika olycklig som jag varit i princip hela mitt liv. Hur mycket sorg och smärta ska en och samma person behöva känna? Jag är så fruktansvärt trött på att hela tiden behöva gå runt och må dåligt! Jag vill vara ju bara vara glad och lycklig? Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre...

Smidigt?

Imorse när jag kom till skolan så var det inga människor där, inte ens läraren och det var mörkt i klassrummet. De andra hade antagligen fått reda på att vi inte hade någon bild då jag inte var i skolan igår, trodde jag. Jag hade ont i huvudet och mådde illa och det var en och en halv timme tills nästa lektion började... så jag åkte hem igen istället. För någon timma slog det mig att jag var där en timma för tidigt? Vi början 9.15 och inte 8.15. Typiskt mig... Får se om jag går till skolan imorgon. Känner mig helt invalid med min opererade tumme, kan inte greppa om någonting och det pulserar och värker i den 24/7. Otroligt att något litet kan göra så ont?


Nya skösnören och en opererad tumme

Ni vet skorna som jag skrev om i ett inlägg för några dagar sedan? Det var bara öppet köp i 14 dagar så jag måste behålla dom. För att göra dom lite snyggare så beställde jag nya skosnören. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet :)

image21image22

Var hos läkaren idag också och opererade min tumme. Hade någon slags konstig förhårdnad. Skitäckligt, nu är den förhoppningsvis borta i alla fall. Min tumme är dock fortfarande helt bedövad, känner ingenting, och ändå fick jag bedövningen runt klockan fem? Får hoppas att det släpper under natten ialf.

Long time no see

Allt väl? Med mig är det okej, förutom att jag är ganska trött. Ett tag sedan jag uppdaterade nu, men har varit hos P i helgen och lanat, eller ja.. jag har inte lanat, med varit med ialf. Har typ lagt mig klockan tre och sovit till tre på eftermiddagen. Vända på dygnet är sannerligen inte bra alltså, det blir bara.. fel.


Onlinespel

Finns det något bättre än onlinespel att försöka underhålla sig med när man inte har något att göra? :) Sitter just nu och spelar någon flashvariant av Sonic the hedgehod och försöker dränka mina sorger i Coca cola. Roligt liv man har.

Sonic


Go' kväll

Hej, vad har ni för er en kväll som denna? Själv sitter jag här och lyssnar på In flames och redigerar bilder. Håller på att få ett nervöst sammanbrott på allt socker som envisas med att inte försvinna från min musmatta! Det typ knastrar så fort jag flyttar musen, riktigt störande. När ska jag lära mig att sluta äta vid datorn? Slutar alltid med att jag råkar spilla filmjölk mellan tangenterna eller liknande, fy på mig.

Sitter och funderar över om jag ska behålla skorna här nedan. Jag hoppas att det fortfarande är öppet köp, och att jag inte slängt kvittot! Men som sagt, har inte riktigt besämt mig för hur jag ska göra ännu. Jag behöver liksom ändå ett par skor? Mina converse är helt utslitna.


Skor


Ångest ångest ångest

''The voice of who I used to be screaming out "someone please" shine a light into the black wade throught dephts and bring me back''


Dedär är från en låt av Relient K, och just den där meningen beskriver precis hur jag mår nu. Gaah! Jag blir galen på mig själv!!


Silverschampo


Igår så införskaffade jag en flaska silverschampo, eller ja.. mamma köpte till mig. Mitt hår har nämligen blivit otroligt gult sedan jag blonderade det. Inte alls snyggt, såå jag tänkte ge silverschampo en chans. Får hoppas att det fungerar, annars får jag bleka det igen.


silverschampo2Silverschampo
Någon som använt denna sorten? är den bra?

Redan?

Så nu funkar blogg.se igen. Tog lång tid. Har haft massa saker som jag velat dela med mig om dessa dagar, men men..

Sitter förövrigt i skolan nu och har webbdesign. Tråkigt värre. Är typ redan färdig med det som man ska göra, så jag sitter här och försöker hitta något att fördriva tiden med. Tips?


RSS 2.0