Och jag som trodde våren var påväg..


När jag vaknade imorse strålade solen in genom rullgardinen, några timmar
senare möts man av det här? *Suck*

Trött

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ganska soft dag ändå. Först studiebesök och sedan bara en lektion på eftermiddagen. Trots den lilla ansträngning det krävde så är jag sjukt trött. Som vanligt typ, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Blir nog en liten powernap om en stund. Sova mitt på dagen is the shit <3 Så jävla skönt.

Förövrigt så är jag på ganska bra humör idag. Kanske kan det bero på det fina vädret? Har roliga planer för helgen också som drar upp humöret lite. Utgång imorgon, någon mässa på lördag och sedan simma på söndag...

Nu blir det sängen innan resten av familjen kommer hem, annars får jag ingen ro. Later

Project Runway

Är jag den enda som inte visste att Project Runway börjar idag? Såg det i tv tablån för en liten stund sedan. Äntligen en ny bra serie att följa nu när top model är slut o allt. Enda minuset är väl att det börjar ganska sent, och själva Heidi Klum som håller i det då. Tycker hon är så himla tillgjord och fejkad... Aja, nu blir det tv sen sova. Godnatt!

Äntligen färdig

Har precis gjort färdigt mitt svenska arbete. Känns skönt att vara klar. Bara 2 veckor försenat, aja.. bättre sent än aldrig som jag brukar tänka. Blev plötsligt extremt hungrig trots att det inte var längesedan jag åt middag. Funderar på att baka muffins, hmm... tåls att tänka på :)

RSS 2.0